slechts 53,- €

Lang zal hij leven! Vandaag is het weer de dag die je wilde dat sneller zou komen. De dag dat je weer met enigszins gemixte gevoelens dat oranje shirt uit de kast tevoorschijn haalt, want laten we eerlijk wezen: oranje draag je niet omdat het in de mode is. Nee, je draagt het voor Koningsdag, je draagt voor onze Willempie. Of nou ja, dat is het excuus wat we gebruiken, want uiteindelijk draag je het vooral omdat je ff wilt laten zien dat je een Nederlander bent en er een vrolijke dag van gaat maken. Een gezellig feestje bouwen dat kunnen wij kaaskoppen immers wel. Koningsdag staat voor Maximaal genieten: dankje Wimlex!

Koningsdag wordt op vele verschillende manieren gevierd, maar één ding hebben we allemaal gemeen: aan het einde van de dag willen we een bed om in te slapen, het liefst in de royal suite van een paleiselijk verblijf. Gelukkig heb ik speciaal voor vandaag een koninklijke deal gevonden waar je geen nee tegen kunt zeggen! Waan je Willem in het Paleis hotel Den Haag, om de hoek bij het paleis waar Willem-Alexander zijn dagelijkse taken verricht!

hotel den haag

Koningsdag: heel Holland is happy

Misschien ben je vanochtend al in het holst van de nacht je bed uit gekropen om de hele ochtend in de vrieskou op een kleedje te zitten. Ja, ook dat is Koningsdag. Al je oude troep bij elkaar sprokkelen en hopen dat je alles voor een paar euro kunt slijten aan iemand die het nog kan gebruiken. Anderen onder jullie zijn deze dag begonnen met de auto of NS, op weg naar Zwolle om de Oranjes te zien wuiven en Willie persoonlijk te feliciteren. In de drukte langs de route, bibberend van de kou en wapperend met een Nederlands vlaggetje: Oranje Boven!

Voor weer andere mensen is vandaag nou juist een taaie dag om door te komen, want die hebben gisteravond en -nacht al hun koninklijke feestje gevierd tijdens Kingsnight. Van stampen onder de brug in Arnhem tot doorzakken in de kroeg in Brabant, lallend bij wat Meeuwis meezingers. Bij die feestvierders doet de zee van oranje vandaag nog net iets extra pijn aan de ogen, maar gelukkig brengen de Koningsdag festiviteiten je er wel weer bovenop.

Het Paleis hotel Den Haag: voor de echte Willie-wannabees

Hoe je de dag ook door bent gekomen, uiteindelijk willen we allemaal toch in zo’n royaal hotel in Den Haag de nacht doorbrengen? Een overnachting in het Paleis hotel Den Haag is de kerst op de taart, het neusje van de zalm, de kroon op de koning. Na een dag vol rood-wit-blauw is het tijd om je rust te pakken, en wat is dan beter dan dit hotel? Dit 4* hotel in Den Haag is van alle luxe voorzien om jou die welverdiende nachtrust te gunnen. Jouw voorgangers gaven het hotel dan ook een uitstekende beoordeling op Trivago van 84 van de 100 punten!

hotel den haag

Bekroon jouw Koningsdag met de royal suite in dit Paleis!

 • Waan je Willem in het Paleis hotel Den Haag: een koninklijk onderkomen voor een minder koninklijk prijsje. Slechts €53 p.p.p.n.!
  • Reisperiode: naar eigen invulling, in dit voorbeeld 27 april – 28 april 2017
  • Reisduur: naar eigen invulling, in dit voorbeeld 2 dagen, 1 nacht
  • Hotel: Paleis
  • Aantal sterren: 4
  • Beoordeling: Jouw voorgangers gaven het hotel dan ook een uitstekende beoordeling op Trivago van 84 van de 100 punten.
  • Verzorging: logies
  • Plaats: Den Haag, Nederland
  • Prijs: Slechts €53 per persoon per nacht op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

hotel den haag
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)