slechts € 34,-

Dit is nog eens een leuk hotelarrangement: even ertussenuit aan het Veluwemeer, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, voor slechts €34 per persoon! Geniet van een ontspannen tripje in ons eigen Nederland in dit heerlijke 4* hotel direct aan het strand op de Veluwe. Bekijk hier alle details en reserveer!

Veluwe

 

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

4* hotel Postillion Amersfoort Veluwemeer heeft een prachtige ligging aan het Veluwemeer. Vanuit je hotelkamer loop je in een paar stappen het strand op. Amersfoort, nationaal park de Hoge Veluwe en het Dolfinarium zijn ook goed bereikbaar vanuit het hotel. Is het niet warm genoeg om aan het strand te liggen? Ga dan lekker ontspannen in het wellnesscentrum van het hotel of ga een middagje naar Amersfoort of Harderwijk. Bij dit arrangement zit het uitgebreide ontbijtbuffet en een lekker welkomstdrankje met een streeklekkernij inbegrepen. Op Tripadvisor ontvangt dit hotel een beoordeling van 3,5 van de 5 punten.

Veluwemeer

Ontspannen op de Veluwe

Je hotel ligt midden op de Veluwe, direct aan het strand van de Nulde. Een heerlijke plek om lekker rustgevend je tijd door te brengen! Natuurlijk zoek je ook Nationaal Park de Hoge Veluwe op. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en trek de Hollandse natuur in. Ga je liever een middagje shoppen of cultuur snuiven? Amersfoort en Harderwijk liggen om de hoek! net als Dierenpark Amersfoort en het Dolfinarium. Genoeg te doen dus!

Veluwe vakantie

screenshot van de deal

Screenshot van de deal