Zon, zee, strand in Mallorca! Bezoek dit prachtige eiland en overnacht in dit geweldige appartement dat ik zojuist op Airbnb vond! Op Mallorca geniet je natuurlijk van zon, zee en strand, maar het eiland heeft daarnaast nog veel meer te bieden! Denk aan alle prachtige bezienswaardigheden en het bruisende nachtleven.

Agave palnt beach bay azure turquoise sea water hill pine tree, Cala Gat, Majorca island, Spain shutterstock_143322982-2

Natuurlijk is dit eiland bij uitstek een plek voor een zonvakantie. Je kunt ook de idyllische baaitjes en dorpjes verkennen en een wandeling langs het strand maken. Je kunt er ook voor kiezen om de hoofdstad te bezoeken. Hier vind je nog wat meer bezienswaardigheden zoals de kathedraal La Seu, de gotische burcht Bellver en de Banys Àrabs, een restant uit het Moorse verleden van de stad. Daarnaast heeft Mallorca een fantastisch nachtleven! Kortom, Mallorca heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Je overnacht in een appartement in Alaró. Het heeft ruimte voor vier personen en beschikt over alles wat je maar kunt wensen van een vakantiehuis op dit zonnig eiland: een zwembad, een tuin, een sfeervolle inrichting en mooie badkamer! Bezoekers geven het appartement wel 4,5 van de 5 sterren! Bij de prijs van 100 euro per nacht komen nog 12 euro aan servicekosten bij op. Ook kunnen de prijzen per periode verschillen!

mallorca

Ga jij lekker op reis naar dit mooie eiland? Boek dan nu!

screenshot van de deal

mallorca
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)