slechts 39,50 €

Prachtig hotel op Ibiza, maar geen rib uit je lijf, dat is toch de droom? Vandaag kan ik jouw droom waarmaken: een deal waarna je schreeuwt: Olé! Zo heet je hotel namelijk, het 4* Olé Galeón Ibiza hotel. Het hotel ligt op een klif waardoor je een prachtig uitzicht over de zee hebt. Daarnaast valt de prijs echter reuze mee en beoordelen jouw voorgangers dit hotel op Ibiza op Trivago met een nette score van 77 van de 100. Je verblijf is ook nog eens op basis van half pension, wat betekent dat je ontbijt en diner inbegrepen zitten bij de prijs! Dat alles, op Ibiza, voor maar €39.50 p.p.p.n.? Nogmaals: Olé!

hotel op ibiza

Een goedkoop hotel op Ibiza vinden kan soms lastig zijn, omdat het eiland zo verschrikkelijk populair is als vakantie bestemming. Dat heeft dan ook wel een reden, want het is een heerlijk eiland! Geniet van de warme Spaanse zon en alle mooie stranden, of ga shoppen bij de vele leuke winkeltjes. Het nachtleven hoef ik niks over te zeggen, want veel beroemder dan dat op Ibiza – met clubs als de Ushuaia – wordt het niet! Probleem blijkt echter vaak het hotel op Ibiza: hoe betaal je geen fortuin?

hotel op Ibiza

Als je een betaalbaar doch goed hotel op Ibiza wilt dan is dit waar je moet zijn. Dit uitstekende viersterren hotel op Ibiza ligt slechts 200 meter verwijdert van het strand en biedt dat prachtige uitzicht wat je hierboven ziet. Daarnaast zijn er onder andere 2 buitenzwembaden, een eigen restaurant waar je dagelijks je ontbijt en diner (inbegrepen bij de prijs!) krijg, en een terras waar je aan dat mooie kleurtje kunt werken. In alle opzichten een geweldig hotel, en dan ook nog voor een geweldige prijs. Geen wonder dat de score op Trivago voor dit hotel erg goed is, met 77/100!

hotel op ibiza

Klinkt een zeer goed hotel op Ibiza op een toplocatie jou als muziek in de oren? Boek dan snel dit hotel!

Prachtig viersterrenhotel op Ibiza, op basis van half pension, voor slechts €39.50 p.p.p.n.

  • Geldigheid: naar eigen wens, in dit voorbeeld 7 mei – 8 mei 2017
  • Reisduur: naar eigen wens, in dit voorbeeld 1 nacht
  • Plaats: Ibiza, Spanje
  • Hotel: Olé Galeón Ibiza
  • Beoordeling: Op Trivago krijgt dit hotel een score van 77/100 op basis van 513 beoordelingen
  • Verzorging: halfpension (ontbijt en diner)
  • Exclusief vervoer: Klik hier voor voordelige vluchten naar Ibiza
  • Prijs: Voor deze vakantie op Ibiza betaal je €39.50 p.p.p.n. 

screenshot van de deal

hotel op Ibiza
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)