slechts 110,- €

Tijdens mijn zoektocht naar mooie accommodaties ben ik weer een prachtig exemplaar tegengekomen op Airbnb. Verblijf in een authentiek Toscaans appartement met eigen jacuzzi voor maximaal 5 personen! De jacuzzi staat op een groot terras wat een waanzinnig uitzicht biedt over het Toscaanse landschap.

airbnb-toscane

Het appartement ligt in het schattige dorpje Terricciola wat op slechts een paar minuten rijden van Pisa ligt. Dit appartement is opgetrokken in de Toscaanse stijl en onderdeel van een oude toren. In het appartement vind je een volledig ingerichte keuken, een eetkamer met open haard, twee slaapkamers, een ruime badkamer met douche en uiteraard een groot terras met o.a. een pizza oven en jacuzzi. De gastheer en gastvrouw bieden verschillende activiteiten aan zoals kooklessen of een romantisch diner bereidt door een chef.

airbnb-toscane-4

Het appartement biedt ruimte aan maximaal 5 personen. Je kunt het appartement huren vanaf €110 per nacht. Na 2 gasten moeten extra personen €5 per nacht betalen. Servicekosten zijn €40.

Overnacht in dit authentieke Toscaanse appartement inclusief jacuzzi. Dit appartement is te boeken via Airbnb. 

screenshot van de deal

110-euro-toscaans-appartement
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)