Ik heb zin in achtbanen in combinatie met een weekendje weg! Toevallig heb ik deze deal gevonden naar attractiepark Toverland, waar ik weer eens als een kind kan gedragen! De hoogste, snelste en langste achtbaan van heel Benelux ligt in Toverland, dus als je kickt op snelheid zou ik die achtbaan zeker uitproberen!!

Deze deal is inclusief een hotelovernachting met ontbijt in Tulip Inn Sevenum en een toegangskaartje naar Toverland. Dit is een 3-sterren hotel in Limburg lekker dichtbij Toverland, en je er gratis parkeren bij het hotel. Heb jij kinderen en neem je ze mee? Dan betaal je voor dezelfde prijs voor een familiekamer en krijg jouw kinderen een cadeautje erbij! Wil je iets anders doen? Thermaalbad Arcen is heel dichtbij, dus je kan daar jezelf helemaal in de watten leggen! Heerlijk! Deze deal loopt van juni tot en met september dus snel boeken!

Boek snel een weekendje weg! 

Europe_Netherlands_Limburg_002

Klik hier en boek deze deal! Klik hier voor meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi  

Knipsel toverland

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)