Pretpark Wunderland Kalkar met all-inclusive hotel

2 dagen all-inclusive genieten in het pretpark en het hotel

Holidayguru tipt 03.10.20 tot 04.10.20
P.p. vanaf € 52,50

Heb jij al eens gehoord van het familiepark Wunderland Kalkar? Dit pretpark ligt net over de grens met Duitsland in het plaatsje Kalkar. Het unieke aan dit familiepark is dat je er all inclusive verblijft! Dat betekent de hele dag door gratis frietjes, frisdrank en ijs! Laat de kinderen los in het park en geniet van de 40 verschillende attracties. Pas op dat je niet te veel ijsjes eet want je moet natuurlijk wel alle attracties uitproberen! Je boekt een 2-daags all inclusive arrangement voor slechts €52,50 per persoon. Let op: deze prijs is op basis van twee volwassenen en twee kinderen.

Het familiepark Wunderland Kalkar

Dit familiepark wordt ook wel eens Kernie’s familiepark genoemd en het is een genot voor jong en oud. Raak verdwaald in Kernie’s Labyrinth of bots je vriendjes uit de weg in de Bumper Boats. Vlieg een rondje door de lucht in de Flying Caroussel en voor de echte waaghalzen staat er een rondje in de achtbaan op het programma. Terwijl de kinderen het hele park ontdekken, geniet jij lekker met een kopje koffie of thee in de zon. In het Brüter Museum leert je alles over de nooit-in-werking-gestelde kerncentrale.

Hotel Wunderland Kalkar

Ook in het hotel zet de all-inclusive formule gewoon voort. Geniet in de sfeervolle wijnkelder, van het heerlijke buffet of in het steakhouse. Dit wordt een fantastische ervaring voor het hele gezin, want je hebt zowel op de aankomstdag (vanaf 15.00 uur) en op de vertrekdag (vanaf 10.00 uur) toegang tot het park.

screenshot van de deal

ss_wunderland