Kom dineren bij het met een Michelinster bekroonde 4.5-sterren Restuarant NIVEN en geniet hier  van culinaire hoogstandjes gemaakt door de getalenteerde sterrenchef Niven Kunz.

De uitgebreide 10-gangenproeverij is te boeken voor 2 tot 6 personen en een ideaal kerstcadeau! De bekende chef kok Kunz laat zich bij het bereiden van zijn gerechten inspireren door groente uit zijn zogenoemde eigen achtertuin en baseerd zijn gerechten op de seizoenen. Hij kookt volgens het 80/20 principe, dat staat voor 80% groente en 20% vlees en vis. Een echte aanrader!

De kwaliteit van het restaurant kan naast de beoordeling met een Michelinster ook erkend worden door de de aansluiting van het restaurant bij het Alliance Gastronomique Néerlandaise; dit lidmaatschap wordt gezien als een hoge kwaliteitszegel.

Wees er snel bij, want deze deal is alleen vandaag nog te boeken! 

niven collage

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

niven

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)