Laat je drie dagen in de watten leggen tijdens een viersterrenverblijf in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Het zal je hier werkelijk aan niets ontbreken… In dit luxe hotel staat iedere ochtend een uitgebreid live cooking ontbijtbuffet voor je klaar, word je eenmalig getrakteerd op een verrukkelijk driegangendiner én zul je heerlijk slapen in je eigen luxe Atriumkamer. Bovendien liggen Rotterdam, Dordrecht en Kinderdijk op een steenworp afstand, dus vervelen zul je je zeker niet!

Op de website van Travelbird boek je nu een geweldige 3 daagse deal naar het Van der Valk hotel in Ridderkerk inclusief ontbijt en 1 driegangendiner voor maar €69! Dit moderne hotel is een van de nieuwste ontwikkelingen van Van der Valk Hotels en Restaurants. Het hotel is makkelijk bereikbaar per auto en ligt op een steenworp afstand van wereldstad Rotterdam. Van der Valk Hotel Ridderkerk beschikt over 140 moderne kamers, 17 multifunctionele zalen, een live cooking buffetrestaurant, een à-la-carterestaurant en een gezellige hotelbar.

White towel in crab shape and a frangipani flower on white bed in relaxation bedroom of luxury boutique hotel

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

ridderkerk

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)