Nazomeren in eigen land? In het Zuid-Hollandse Rockanje geniet je niet alleen van de laatste zonnestralen van het seizoen, maar word je bovendien iedere ochtend verwend met een uitgebreid ontbijt, het strand op steenworp afstand én schuif je op de dag van aankomst aan voor een heerlijk driegangendiner. En de rest van de dag? Dan heb je alle tijd om lange strandwandelingen te maken, neer te ploffen op een gezellig terras en de zonsondergang te aanschouwen met een wijntje in je hand. Santé!

Hotel Olaertsduyn, gelegen in Rockanje, is dé locatie voor een romantisch weekendje weg. De tuin die in 1910 samen met het Landhuis Olaertsduyn volledig werd aangelegd, is door de jaren heen met alle respect voor het originele ontwerp bewaard gebleven. Het hotel ligt midden op het landgoed, een prachtige plek om ’s ochtends op je gemak bij wakker te worden!

Op de website van Travelbird boek je nu een geweldige 3 daagse deal inclusief ontbijt en diner en nog voor meer voor geweldige €59! De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken

King sized bed in a business hotel room.

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

rockanje

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)