Geniet van de eerste zonnestralen van het seizoen in het Zuid-Hollandse Rockanje! Verblijf 3 dagen in een goed hotel met dagelijks ontbijt én een driegangendiner voor maar €59!

Rockanje is een badplaats gelegen aan de Noordzeekust. Hier kan je lange strandwandelingen maken, neer ploffen op een gezellig terrasje en genieten van de zonsondergang met een wijntje in je hand! Rockanje staat vooral bekend vanwege het strand maar er is ook een dorpje waar je het museum de Duinhuisje kan vinden. Deze kleine, schattige huisjes kan je zien hoe de decoratie eruitzag tussen 1880 en 1940.

Tijdens je paar dagen wegen verblijf je in moderne Hotel Olaertsduyn. De omgeving, de locatie en de mensen geven je het gevoel even helemaal weg te zijn van het alledaagse en zorgen ervoor dat je verblijf tot in de puntjes verzorgd is. Vanuit je kamer heb je prachtig uitzicht op de omliggende natuur! Elke ochtend geniet je van het uitgebreide ontbijtbuffet en op de dag van aankomst van een driegangendiner. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid aan en heeft ook gratis wifi!

Je kan genieten van dit heerlijke arrangement voor slechts €59 per persoon. Aankomst is mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag met keuze tussen 20 februari en 20 mei 2015. Voor de exacte data raad ik je aan de website van Travelbird te checken!

Wil je even lekker uitwaaien? Boek dan snel want deze leuke deal is maar beperkt beschikbaar!

tt

Boek hier deze leuke deal! Bekijk hier meer goede deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

hotel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)