Ik heb weer een heerlijke deal gevonden! Dit keer in De Veluwe, één van de mooiste plekjes in eigen land. Hier wacht je een driedaags verblijf in een goed hotel, waar je onder meer wordt verwend met uitgebreide ontbijtjes, een driegangendiner én toegang tot Thermen Bussloo. Geniet daarnaast van de fiets- en wandelroutes die je leiden door uitgestrekte bossen en over heidevelden waar je even die dagelijkse rompslomp kunt ontvluchten.

Aankomst is mogelijk op verschillende data t/m eind juli 2015. Je verblijft in het met een 7.3 beoordeelde Hotel-Restaurant Veldenbos. Dit goed beoordeelde 3-sterren hotel is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving. Kom genieten van de prachtige natuur, ontspan in de sauna’s, rustruimtes of in het sfeervolle hamambad en kruip na afloop in het comfortabele bed van een heerlijk hotel.

De Veluwe wacht op je! Boek dus snel want dit soort deals gaan snel!

Europe_Netherlands_Veluwe_003

Boek nu snel! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)