Wil jij er even tussenuit met jouw liefje? Dan heb ik hier een super leuke deal voor je gevonden! Nu kan je 5 romantische dagen beleven in een prachtig gerenoveerd kasteel midden in het merenlandschap van Noord-Oost Duitsland. Hier kan je helemaal ontspannen -trek lekker de natuur in en geniet met volle teugen! En dat hoef ik je waarschijnlijk niet twee keer te zeggen als je dit elegante en stijlvolle viersterrenhotel hebt gezien! In de ochtend staat een ontbijt voor je klaar en maar liefst twee avonden word je verwend met een heerlijk vijfgangendiner! Een fles champagne en een doosje chocolade maken jouw romantische getaway in het Duitse Passow helemaal compleet!

Passow is een Duitse gemeente midden in het prachtige Mecklenburg-Vorpommern -een regio in het zuiden van de Oostzee waar zich het grootste samenhangende meren- en rivierlandschap van Midden-Europa uitstrekt. Het is de perfecte omgeving voor het maken van lange wandel- en fietstochten. Reis af naar de talloze stadjes en dorpen in de omgeving, waar je nog zo’n 2.000 kastelen, parken en herenhuizen kunt bewonderen!

Je zal verblijven in Hotel Schloss Passow, waar je kan genieten van een romantische vakantie in stijl. In dit prachtig gerenoveerde kasteel geniet je van uitzicht over het meer, een sauna en een bibliotheek. Tussen de indrukwekkende plafondschilderingen, imposante kroonluchters en een elegante inrichting voel jij je straks koning te rijk! Hotel Schloss Passow ligt temidden van sierlijke Engelse tuinen en in het mooie Mecklenburger Seeland!

Leuk om te weten: mocht je erop uit willen met de Kerstdagen is dit de optie voor je! Op 24 december is er een speciaal kerstprogramma georganiseerd voor gasten met aankomstdata op 21 t/m 24 december. Het programma begint om 16.00 uur en omvat een driegangenkerstdiner en een bezoek aan een traditioneel kersttrompetspecial, inclusief transfer en een glas glühwein. Laat maar komen!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Screen shot 2014-12-07 at 9.35.47 AM

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

passow_travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)