Weekendje Rotterdam in kleurrijk hotel

In een van de leukste wijken van de stad!

Holidayguru tipt 12.09.20 tot 13.09.20
P.p. vanaf € 41,-

Ontdek een van de leukste steden van Nederland met deze goedkope hoteldeal! Voor maar €41 overnacht je in een echte hotspot van Rotterdam. Twijfel niet en boek dit leuke uitje in eigen land nu!

King Kong Hostel

King Kong Hostel is een van de leukste plekken in Rotterdam om te overnachten. Dit is een hostel, maar je kunt hier ook gewoon kiezen voor een privékamer. Zo combineer je het beste van beiden: wel de privacy die je zoekt, maar ook de gezelligheid van een hostel. In het restaurant kun je je dag goed beginnen met een lekkere smoothie bowl voordat je de stad induikt. Dit hostel ligt aan de Witte de Withstraat met veel leuke restaurantjes en cafeetjes om de hoek. Je staat vanuit hier ook zo in de Koopgoot of bij de Erasmusbrug.

Weekendje Rotterdam

Shopaholics kunnen hun hart ophalen in Rotterdam waar je naast de grote ketens ook veel kleine boetiekjes en vintage winkels vindt. Ben je meer een cultuurliefhebber, bezoek dan een leuk museum of volg de Street Art Route door het centrum van Rotterdam. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen in de Markthal waar je allerlei lekkers kunt proeven en eten.

screenshot van de deal

Screenshot deal