Weekendje Rotterdam in designhotel

Betaalbare luxe in hartje stad!

  • Sterren
  • Boekingskosten geen!
  • Beoordeling 9
  • Veel data beschikbaar in de zomervakantie!
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 18.07.20 tot 20.07.20
P.p. vanaf € 69,-

Bezoek het hippe Manhattan aan de Maas tijdens een luxe stedentrip in eigen land! Stap in de auto of de trein naar Rotterdam en overnacht in het designhotel The James Rotterdam. Voor slechts €69 per persoon boek je een weekendje in een van de stijlvolle en moderne kamers van deze hotspot in de Maasstad.

The James Rotterdam

Vanaf het centraal station loop je in een paar minuten naar The James Rotterdam, gelegen in het hart van de stad om de hoek van de Lijnbaan en de Coolsingel. Hier staat het vriendelijke personeel al klaar om je gastvrij welkom te heten en te zorgen dat je een fantastische weekendje weg hebt in Rotterdam. The James Rotterdam beschikt over stijlvol ingerichte kamers, een food market die 24/7 geopend is, een gym en gratis wi-fi.

Weekendje weg Rotterdam

Loop je hotel uit, steek de hoek om en je staat midden op de Lijnbaan of de Coolsingel. Een betere locatie in Rotterdam kun je je bijna niet wensen! Haar toplocatie maakt The James Rotterdam dé ideale thuisbasis voor jouw weekendje weg in Rotterdam. Ga een middagje shoppen rondom de Koopgoot, bewonder de skyline van Rotterdam vanuit de 185 meter hoge Euromast of prikkel je smaakpupilleen met lekkere hapjes en drankjes in de Markthal.

screenshot van de deal

Screenshot deal