Vind jij het weer tijd voor even lekker weg in eigen land? Nu kan je lekker uitwaaien aan de Zeeuwse kust en bijkomen in een lekker knus hotel inclusief ontbijt, een pannenkoek en gratis parkeren al vanaf €39,50!

In Zeeland schijnt de zon vaker dan in andere delen in Nederland en dus heb je hier zelfs in de koudere seizoenen vaker de kans om het zonnetje te treffen. Kom lekker tot rust in het DuneHotel Valkenhof en vergeet de dagelijkse stress even. Jouw kamer is van alle basic gemakken voorzien Dit hotel ligt in Zoutenlande; het uitgerekte strand van Zoutenlande wordt omringd door de hoogste Duinen van Zeeland en staat daarom ook wel bekend als het Zeeuwse Rivièra. Maak hier een heerlijke wandeling of maak een uitstapje om Middelburg, Vlissingen, Domburg, Veere of Oosterscheldekering te verkennen. Je kan zelfs even over de grens en lekker naar Brugge of Gent voor een extra vakantiegevoel. Je kan het zelf zo leuk maken als je zelf wilt!

Bij deze deal krijg je: 
– 2 overnachtingen in DuneHotel Valkenhof
– 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
– 1x overheerlijke pannenkoek naar keuze in De Distel (op 150 meter afstand van het hotel)
– Gratis wifi
– Gratis parkeren

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt.

Knipsel_zeeland

Boek nu deze deal! Bekijk deze deal

Knipsel_travelbird

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)