slechts € 69,50

Zijdezachte badjas en de luxe badslippers aan en genieten maar. Vertrek met deze relaxte wellness deal nu naar het prachtige Nijmegen. Je verblijft in het 4* wellnesshotel het Sanadome, midden in het bos gelegen op korte afstand van het gezellige centrum van de oudste stad van Nederland. Gun jezelf wat welverdiende rust en ontspanning en ontsnap eventjes helemaal van de dagelijkse sleur. Bekijk hier snel wat allemaal inclusief is en welke data mogelijk zijn (zeer veel!).

hotel nijmegen

Sanadome Nijmegen

Je verblijft tijden deze relaxte retreat in het Sanadome Nijmegen. Dit zeer luxe 4* hotel biedt alles om helemaal tot rust te komen. In het wellnesscentrum vind je water uit zowel zoetwater- als zoutwater thermale bronnen. Het heilzame water vol mineralen en zouten verzorgen jouw lichaam en huid terwijl jij rustig ligt te luieren en geniet van de aangename 33°C die het water heeft. Door het wellnesscentrum verspreidt vind je zowel binnen als buiten allerlei zwembaden, whirlpools en stoomkamers, maar ook bijvoorbeeld een thermentuin en een aquagym. Dit luxe wellnesshotel in Nijmegen is daarnaast ook nog eens rustig gelegen in een park. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid! Al met al vind je hier alles voor jouw ultieme zorgeloze wellness vakantie om even helemaal bij te tanken. Bekijk hier snel waar het Sanadome nog meer allemaal over beschikt.

Ontbijten bij Sanadome Nijmegen

Het gezellige Nijmegen

Nijmegen, ook wel ‘Havana aan de Waal’ genoemd, is een van de oudste steden (volgens velen dé oudste stad) van Nederland. Het gezellige centrum heeft nog prachtige oude gebouwen, zoals bijvoorbeeld aan de Grote Markt met de St. Stevenskerk op de achtergrond, of de ruïnes in het Valkhof park. Het hierbij gelegen Valkhof museum is dan ook een aanrader voor eenieder die geïnteresseerd is in de Romeinse geschiedenis in het gebied. Voor een hapje en een drankje kun je, naast op meerdere pleinen in het centrum, terecht op de Waalkade, vanaf waar je een mooi uitzicht hebt over de rivier en de iconische Waalbrug. Ga hierna even lekker achterover liggen in het pittoreske Kronenburgerpark (inderdaad, die van die hit van Frank Boeijen), om tot slot tot in de late uurtjes door te gaan in de kroegjes en clubs aan de Molenstraat of het Koningsplein. Nijmegen heeft genoeg te bieden voor iedereen! Ga jij op vakantie in Nederland met deze spectaculaire hotelspecial?

Het buitenbad van Sanadome

screenshot van de deal

screenshot