Waarom ”schilderachtig” en Sauerland vaak in een adem worden genoemd? Wie de prachtige bergen, dichte bossen en de kronkelende wandelpaden met eigen ogen ziet, weet het antwoord. Vul je longen met frisse berglucht, verwen je buik met een heerlijk ontbijt en twee 3-gangendiners en trakteer je ogen op de mooiste uitzichten …

Allemaal op maar een paar uurtjes rijden vanuit Nederland voor maar €59 per persoon. (Op basis van een verblijf met 2 personen. Overnachten doe je in het 3 sterren en met 7,7 beoordeeld Hotel Haus am Steinschab gelegen in heerlijke Sauerland. Maar daar houd het ook nog niet op want naast de overnachtingen en het ontbijt en diner mag je ook nog eens gratis parkeren en is er gratis wifi aanwezig.

Deze deal is perfect voor iedereen die graag net over de grens het gevoel wil hebben om even helemaal weg uit Nederland te zijn. Boeken doe je deze deal alleen vandaag op de website van Travelbird.

Alm in den bayerischen Alpen

[deal_button] Bekijk deze deal

Sauerland Haus am Steinschab 59

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)