Het Sauerland is een soort van mini Oostenrijkse Alpen maar dan op maar 300 km afstand vanuit Utrecht en uitermate geschikt voor een lekker weekendje weg. Op de website van Travelbird heb ik zojuist een geweldig leuk hotel gevonden voor 2 nachten voor maar €59 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken kun je vanaf nu tot eind juli op bijna elke dag. En je verblijft 2 nachten in het 3 sterren Landhotel Gödeke wat met een 7.6 word beoordeeld. Je geniet hier van 2 overnachtingen, een welkomsdrankje, heerlijk ontbijt, 2 x avondeten, 1x gratis koffie met koekjes, korting op massages en gratis parkeren. En dat alles voor maar €59. Simpelweg een geweldige deal voor iedereen die geniet van mooie natuur en even uit Nederland weg wil maar niet direct 10 uur in de auto wil zitten.
De deal is alleen vandaag boekbaar dus ik raad je aan dit ook gelijk te doen en vertrekken… dat kun je tot eind juli dus ook perfect voor de zomervakantie.

Artikelbild_Deutschland_Bayern_Wald-748x498_mini (1)

Hier ga je naar deze deal

Travelbird sauerland 59

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)