Op en top verwennerij, overal waar je kijkt Duitse schoonheid, pure ontspanning, prachtige vergezichten en heerlijke gerechten om je vingers bij af te likken. Dat staat allemaal op je te wachten in het prachtige Sauerland, al jaren het toevluchtsoord voor wie er even tussenuit wil knijpen. Romantisch met z’n tweetjes genieten van lange wandelingen en dinertjes bij kaarslicht. Of in je eentje heerlijk genieten van de rust en stilte waar je soms zo aan toe bent. In elk geval keer je volledig zen en met een goed gevulde buik terug naar huis!

Je hebt de keuze uit verschillende data van juni t/m december 2015. Je verblijft in het Hochland Hotel op basis van halfpension. Voor dat extra vakantiegevoel heb je ook toegang tot het zwembad en de sauna van het hotel. Neem er een massage of geniet van een heerlijke schoonheidsbehandeling. Beide te verleidelijk om niet te doen en zeker niet als we je ook nog eens 10% korting krijgt. Op het zonneterras kun je bij mooi weer bovendien ook genieten van een drankje of een ijsje!

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Knipsel

Boek deze deal nu! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)