Wat een heerlijk weekend was het toch! Ik heb gelijk zin om zo snel mogelijk weer terug naar het strand te gaan. Jij ook? Ik heb op de website van Travelbird wel een hele mooie deal gevonden naar Schiermonnikoog! Namelijk 3 dagen inclusief ontbijt en diner voor maar €99 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken kun je bijna elke dag tot en met midden juli en je verblijft in het 4 sterren en met een 7,3 beoordeelde Graaf Bernstorff hotel op Schiermonnikoog. Bij aankomst krijg je gelijk een welkomstdrankje en natuurlijk geniet je elke ochtend ook van een heerlijk ontbijt. Maar daar blijf het niet bij omdat namelijk ook 2 x een diner inclusief is en je dus geniet van half pension voor de super lage prijs van maar €99

Deze deal is perfect voor het mooie weer wat er aan zit te komen. Lekker een aantal dagen uitwaaien op het strand en genieten van een heerlijk hotel. Boeken doe je alleen vandaag dus je moet snel zijn want het aantal plekken is beperkt.

Nordsee Strand auf Langeoog

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Schiermonnikoog

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)