Sensationeel showspektakel in het Lido de Paris

Inclusief overnachting in 4* hotel naar keuze

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Beschikbaarheid Veel data mogelijk tot eind 2019
Holidayguru tipt 25.08.19 tot 26.08.19
P.p. vanaf € 133,-

Ontdek Parijs op een manier zoals je haar nooit eerder hebt gezien! In een van ’s werelds beroemdste theaters word je betoverd door de magie van Paris Merveilles, de show die je op unieke wijze meeneemt langs de geschiedenis van de Franse hoofdstad.

Paris Merveilles in het Lido de Paris

Het Lido de Paris is een van de beroemdste cabaret-theaters ter wereld, dat bekend staat om de meest spectaculaire shows. Hier geniet je van indrukwekkende decors, magische kostuums en technologische hoogstandjes. Voor kustliefhebbers is een bezoek aan het Lido een echte must!

De show Paris Merveilles is een ware hommage aan de bijzondere geschiedenis die de Franse hoofdstad kent. Maar denk niet dat het zomaar geschiedenislesje is; de show is het toppunt van elegantie, pracht en praal. Reis mee langs de meest beroemde theaters van Parijs, en geniet van dit kunstzinnige spektakel. Voor een geheel verzorgde avond is er ook een 3-gangendiner bij te boeken.

parijs

Weekendje Parijs

Deze deal is inclusief een 4* hotel naar keuze, waardoor je nog fijn kunt nagenieten van de Parijse ambiance. Struin ’s ochtends langs de oever van de Seine, lunch bij een bistro in het sfeervolle Montmartre of shop ‘till you drop op de Champs-Élysées!

 

screenshot van de deal

screenshot-lido