Shoppen in Antwerpen!

Weekendje weg in de gezellige Belgische stad

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Tulip Inn Antwerpen
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
Holidayguru tipt 14.12.18 tot 15.12.18
P.p. vanaf € 30,-

Wist je dat je in België heel goed kunt winkelen?! Ontdek het tijdens een weekendje in Antwerpen! Voor maar €30 mag je na een volle dag winkelen heerlijk uitrusten in het gunstig gelegen Tulip Inn Antwerpen, inclusief ontbijt om de volgende dag goed te beginnen! Laat deze kans niet liggen en boek snel hier.

Grote Markt Antwerpen

Winkelstad Antwerpen

Antwerpen is uitermate geschikt om te shoppen! Door de grote diversiteit aan winkels met zowel bekende internationale merken alsook kleinere zelfstandige ondernemers, is deze prachtige stad zeer geliefd als uitje onder de shoppingliefhebbers. Geen zin om alle winkels af te struinen? Laat je dan meevoeren terug in de tijd en ontdek het historische stadscentrum door de oude straatjes te volgen. Bezoek onder meer de Vogelmarkt en sla ook zeker de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwe kathedraal niet over!

Antwerpen

Tulip Inn Antwerpen

Na al het gesjouw met tassen vol aankopen, kan ik me voorstellen dat je het liefst in een fijn bed ploft en je voeten hun welverdiende rust geeft. Gelukkig zit dat allemaal bij de prijs inbegrepen J.e slaapt in het Tulip Inn Antwerpen waar je kamer van alle gemakken voorzien is. Ook mooi is dat je zelfs al bij aankomst een warm welkom krijgt met een kopje koffie of thee en natuurlijk een heerlijk stukje gebak. Om de volgende dag goed te beginnen, krijg je uiteraard ook een smakelijk ontbijt bij deze deal.

De Grote Markt in Antwerpen

screenshot van de deal

Screenshot deal