slechts 30,- €

Bij kerstmarkten denk je al gauw aan Duitsland, maar wist je dat België ook hele leuke heeft?! Kom kerstshoppen in Antwerpen! Voor maar €30,- mag je na een volle dag winkelen heerlijk uitrusten in het gunstig gelegen Tulip Inn Antwerpen inclusief ontbijt om de volgende dag goed te beginnen! Laat deze kans niet liggen en boek snel hier.

Antwerpen

Winkelstad Antwerpen

Antwerpen is uitermate geschikt om te shoppen! Door de grote diversiteit aan winkels met zowel bekende internationale merken alsook kleinere zelfstandige ondernemers, is deze prachtige stad zeer geliefd als uitje onder de shoppingliefhebbers. Geen zin om alle winkels af te struinen? Laat je dan meevoeren terug in de tijd en ontdek het historische stadscentrum door de oude straatjes te volgen. Bezoek onder meer de Vogelmarkt en sla ook zeker de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwekathedraal niet over!

Antwerpen

Tulip Inn Antwerpen

Na al het gesjouw met tassen vol aankopen, kan ik me voorstellen dat je het liefst in een fijn bed ploft en die voetjes hun welverdiende rust krijgen. Gelukkig zit het allemaal bij de prijs inbegrepen! Je slaapt in het Tulip Inn Antwerpen waar je van alle gemakken voorzien zult zijn. Ook mooi is dat je zelfs al bij aankomst een warm welkom krijgt met een kopje koffie of thee en natuurlijk een heerlijk stukje gebak! Om de volgende dag goed te beginnen, krijg je uiteraard ook een smakelijk ontbijt bij deze deal.

De Grote Markt in Antwerpen

screenshot van de deal

Screenshot van de deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)