5* Boutique hotel in Rotterdam

Inclusief ontbijt!

Holidayguru tipt 10.07.20 tot 12.07.20
P.p. vanaf € 124,50

Altijd al een nachtje in een 5* hotel willen doorbrengen? Dit is je kans! Boek nu dit luxe hotelarrangement in Rotterdam voor maar €124,50. Voor deze scherpe prijs verblijf je in de zomervakantie twee nachten in 5* The Slaak Rotterdam. Het uitgebreide ontbijt zit ook al bij deze prijs inbegrepen.

The Slaak Rotterdam

Het 5* hotel The Slaak Rotterdam combineert modern design en luxe faciliteiten op een historische plek in Rotterdam. Dit designhotel is gevestigd in het monumentale ‘Slaakhuys’, de voormalige drukkerij van Het Vrije Volk. Je overnacht in een van de stijlvol ingerichte kamers, die uitgerust zijn met heerlijke bedden en een regendouche. ’s Ochtends schuif je in Restaurant-Bar Didot34 aan voor een lekker ontbijtje. In dit restaurant kun je ook heerlijk lunchen, dineren of borrelen.

Weekendje Rotterdam

Vanuit je hotel sta je zo in hartje Rotterdam, toch wel een van mijn favoriete steden voor een staycation. Of je nu naar de Maasstad reist voor een weekendje shoppen, cultuur snuiven of smullen in de Markthal; een citytrip is altijd een goed idee! Til je weekendje weg echt naar grote hoogte met een bezoekje aan de Euromast.

screenshot van de deal

Screenshot deal