Een 365 jaar oud jachthuis in de frisgroene omgeving van Soest – wanneer was de laatste keer dat je op zo’n bijzondere plek hebt geslapen? Deze zomer kan het, wanneer je maar liefst vier dagen verblijft in Hotel-Restaurant Het Witte Huis. Hier, vlak bij de Utrechtse Heuvelrug én op slechts vijf kilometer afstand van de schilderachtige grachten van Amersfoort, vind je de ideale combinatie van natuur en stadse gezelligheid. En dus sta je het ene moment met je voetjes in het zand van de Soesterduinen en plof je het andere moment neer op een gezellig terras voor een Amersfoorts Bittertje. Proost!

Je hebt de keuze uit verschillende data van juli t/m november 2015. Je verblijft in het 4-sterren Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest. Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt en ontvangt tevens 1x een driegangendiner en welkomstdrankje.

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Knipsel

Boek deze deal nu! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)