Wil je een keer op reis naar Tunesië? Dan heb ik een gaaf hotel voor je gevonden! Overnacht in het Star Wars hotel: overnacht in ***** Hotel Dar Nefta voor slechts €45,5!

nefta1

Het hotel ziet eruit als een mix tussen een B&B en een boetiekhotel, op een plek waar de woestijn en de bewoonde wereld elkaar ontmoeten. De plaats Nefta staat bekend om de geologische schoonheid van de woestijn en de vele palmbomen. Komt de plek je bekend voor? Onder andere Star Wars is opgenomen in deze woestijn!

nefta2

Het hotel kent vier verschillende concepten voor de 17 kamers. De hebben verschillende panorama‘s, zoals een zicht op de stad, op de woestijn of op de oase. Ook is zijn er wellnessfaciliteiten aanwezig. Wil je van een traditionele maaltijd genieten? Dat kan hier. In samenwerking met lokale koks worden traditionele gerechten klaargemaakt. Wil je liever in de oase eten? Dat kan ook gewoon! Klinkt goed, nietwaar?

nefta3

Wil jij een keer in dit bijzondere hotel overnachten? Boek dan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

negta

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)