Niet zo ver van huis, maar oh zo leuk: Antwerpen! Stap in de auto of de trein voor een weekendje bij onze zuiderburen. Voor maar €44,50 per persoon boek je in de zomervakantie een overnachting in een modern en centraal gelegen hotel, inclusief ontbijt. Deze deal is exclusief vervoer.

A-STAY Antwerpen

Het 3* hotel A-STAY Antwerpen ligt in het hart van de stad – vrijwel direct naast het centraal station – en is een heerlijke plek om te verblijven. De kamers zijn modern en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien voor een ontspannen weekendje weg. Na een heerlijk nachtje dromen, trakteert het hotel je de volgende ochtend op een lekker ontbijt.

Antwerpen

Weekendje Antwerpen

A-STAY Antwerpen ligt naast het station en de ZOO Antwerpen en op korte loopafstand van de winkelstraat de Meir en bezienswaardigheden zoals het Rubenshuis en het ModeMuseum. Antwerpen is dé stad voor shopaholics en cultuurliefhebbers, maar ook voor bourgondiërs! Laat de Belgische biertjes rijkelijk vloeien en ga heerlijk dineren in een van de vele goede restaurants die de stad rijk is.

screenshot van de deal

Screenshot deal