Stedentrip Antwerpen met bierproeverij

2 of 3 dagen Antwerpen inclusief onvernachting(en) met ontbijt en bierproeverij!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Eden Antwerp
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 35,-

Een leuke stedentrip Antwerpen, met 3* hotel waar heerlijk ontbijt voor je klaarstaat? Voor slechts €35 blijf je hier al slapen, en je krijgt er ook een rondleiding met bierproeverij in brouwerij De Koninck bij! Er zijn erg veel data beschikbaar!

Standbeeld in Antwerpen

Stedentrip Antwerpen

De bruisende stad Antwerpen! Ontelbare cafeetjes, heerlijke restaurants en verschillende musea om te bezoeken. Een stedentrip Antwerpen is een uitstekende gelegenheid om lekker door de stad te slenteren! Breng een bezoekje aan de Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal of het prachtige Rubenshuis. Antwerpen is de Belgische modestad en na een bezoekje aan de Kammenstraat, Nationalestraat (Modemuseum) of de beroemde Meir zie je er weer tiptop uit. Natuurlijk besluit je de dag met een bezoekje aan de brouwerij De Koninck. Hier krijg jij een rondleiding en een echte bierproeverij! Na drie “bollekes” sta je in een opperbest humeur weer buiten. Zoek je toch een andere deal? Bekijk dan eens mijn overzicht met de beste aanbiedingen voor een stedentrip of vakantie in België!

Bierbrouwerij De Koninck

Eden Antwerp Hotel

Het Eden Antwerp hotel*** ligt vlakbij het Centraal Station en de gezellige winkelstraat de Meir. Meer specifiek ligt het midden in de beroemde Diamantbuurt, waar je je ogen uitkijkt bij de tientallen juweliers. Het ontbijt is inbegrepen bij de overnachting(en) en je kunt onbeperkt profiteren van koffie en thee. Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede score van 3.5 van 5 punten.

screenshot van de deal

Screenshot van de Antwerpen aanbieding