Op bezoek bij de buren: stedentrip Antwerpen

Mooi hotel met ontbijt, in de Diamantwijk

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Novell Hotel
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Stad
P.p. vanaf € 37,50

Een paar uurtjes in de auto of de trein en je staat er al: Antwerpen! Deze Belgische stad bewijst dat je niet ver hoeft te gaan voor een geweldige stedentrip. Van prachtige, historische bezienswaardigheden, de lekkerste wafels, frietjes en biertjes tot winkels waar het hart van elke shopaholic sneller van gaat kloppen, een stedentrip Antwerpen heeft het allemaal. Voor slechts €37,50 verblijf je 3 dagen in een mooi hotel midden in het centrum. Lees alle details snel hier!

Grote Markt Antwerpen

Novell Hotel

Begin de dag goed aan het ontbijtbuffet van het Novell Hotel en je bent helemaal klaar om een van de leukste steden van België te verkennen: Antwerpen! De Diamantwijk is je eerste stop, want hier ligt je hotel. Een toplocatie, want vanaf hier loop je eenvoudig naar de mooiste bezienswaardigheden van Antwerpen zoals het Rubenshuis, het Centraal Station, de Onze Lieve Vrouwe-kathedraal en de Antwerpse Zoo. In Antwerpen is veel te zien en te doen. Gelukkig verblijf je twee heerlijke dagen in de stad en heb je alle tijd om kennis te maken met deze favoriete stedentripbestemming bij onze zuiderburen.

Novell Hotel Antwerpen

Stedentrip Antwerpen

Het Rubenshuis, het Diamantmuseum, de Onze Lieve Vrouwe-kathedraal, de Antwerpen Zoo of toch het bijzonder mooie Centraal Station. Antwerpen telt zoveel highlights dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Loop gewoon eens de stad in en laat je verrassen. Haal bij een kraampje een verse wafel, strijk neer op een terrasje voor een Belgisch biertje en vergeet ook niet een lekkere puntzak Vlaamse patat te halen. Ben je gek van mode, dan zit je hier ook meer dan goed. Shop ‘till you drop in de Stadsfeestzaal en de Meir en neem een kijkje bij het ModeMuseum.

Antwerpen

screenshot van de deal

Screenshot deal