Luxe stedentrip Antwerpen tegenover centraal station

Inclusief 4* hotel, wellness en heerlijk ontbijt

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €5
  • Beoordeling 9,6
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
P.p. vanaf € 55,-

Een stedentrip Antwerpen vanuit een prachtige locatie klinkt mij als muziek in de oren. Gelukkig heb ik een prachtige deal gevonden naar een schitterend hotel voor maar €55 per persoon. Je verblijft in het mooie Radisson Blu Astrid Hotel, met prachtig uitzicht vanuit het restaurant recht op het mooie station. Daarnaast krijg je ook toegang tot de wellness van het hotel en een heerlijk ontbijtje. Wie neem jij mee op stedentrip Antwerpen? Reminder: om deze deal te kunnen bekijken, dien je je eerst gratis aan te melden op de website van Voyage Privé. Op de volgende pagina zie je dan de deal linksboven.

Radisson Blue Astrid Hotel

Radisson Blue Astrid Hotel

Tijdens je stedentrip Antwerpen verblijf je in het Radisson Blue Astrid Hotel. Dit prachtige 4* hotel heeft de geweldige beoordeling van 9,6 en dat komt niet in de laatstep laats door de locatie. Pal tegenover het schitterende centraal station van Antwerpen vind je deze parel van een hotel. Je loopt dan ook gemakkelijk vanuit het hotel naar het historische centrum van Antwerpen. Je krijg in de ochtend een ontbijt geserveerd in het restaurant en je hebt toegang tot het zwembad en de sauna van het hotel. Heerlijk om even te genieten na een dagje kerstshoppen in Antwerpen.

Stedentrip Antwerpen

Maak kennis met Vlaanderen tijdens je stedentrip Antwerpen. Deze prachtige stad heeft een schitterend historisch centrum. Tijdens de winter is de stad ook nog eens prachtig verlicht zodat je alvast helemaal in de kerstsferen raakt. Deze deal is geldig voor data t/m december, kijk daarom snel in de deal wanneer jij weg kan voor welke prijs.

screenshot van de deal

antwerpen