Winterse stedentrip Brugge

Inclusief 3* hotel + uitgebreid ontbijtbuffet

Holidayguru tipt 04.12.19 tot 06.12.19
P.p. vanaf € 79,-

Ontdek UNESCO-stad Brugge tijdens deze winterse stedentrip en voel de eeuwenoude historie van deze prachtige stad. Je verblijft in een rustig 3* hotel en geniet iedere ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet. Boek nu dit romantische weekendje Brugge voor maar €79!

Brugge

Green Park Hotel

Brugge ontdekken en in het groen tot rust komen. Het 3* Green Park Hotel Brugge ligt in een natuurlijke omgeving op maar een paar kilometer van het stadscentrum. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Bij aankomst wordt je ontvangen met een welkomstdrankje en iedere ochtend schuif je aan tafel om te genieten van een uitgebreid ontbijt. Zo ga jij met een goede bodem het prachtige Brugge verkennen.

Brugge

Stedentrip Brugge

Houd je van romantiek, dan is Brugge de stad waar je moet zijn. Maak een romantisch boottochtje over de Leien en slenter door de pittoreske straatjes van deze eeuwenoude stad. Wil je een mooi panoramisch uitzicht, dan moet je de Belfort toren beklimmen. Na afloop plof je lekker neer op een van de vele gezellige terrasjes en geniet van een welverdiend Belgisch biertje! Voor deze deal zijn er veel data beschikbaar, ook in de kerstvakantie.

screenshot van de deal

ss_brugge