slechts € 99,-

De Belgische stad Brugge heeft een sprookjesachtige uitstraling. Je kunt er varen over de grachten, flaneren door de historische straatjes en Brugse zot proeven op de Grote Markt. Boek een weekendje weg voor slechts €99! Dit goed verzorgde hotelarrangement is inclusief overnachtingen, uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet (pancakes!), gebruik van de fitness club én een flesje wijn en doosje heerlijke Belgische chocolaatjes op je kamer.

Het centrum van Brugge

Golden Tulip hotel de Medici

Twee nachtjes slapen in Golden Tulip hotel de Medici is absoluut geen straf. Bij aankomst op de kamer staat een doosje Belgische chocolaatjes en een fles rode wijn voor je klaar. Iedere ochtend kun je genieten van een Amerikaans ontbijtbuffet om zo uitgerust aan de dag te beginnen. Het hotel ligt aan de Potterierei, een van de mooiste grachten van Brugge. Vanaf hier is het slechts vijf minuten wandelen naar de beroemde Grote Markt.

De grachten van Brugge

Weekendje Brugge

Zoals je ook in mijn tips voor Brugge kunt lezen, prijkt de Belgische stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Beklim de Belfort toren om van grote hoogte de stad in al haar schoonheid te bewonderen. Bezoek Brouwerij de Halve Maan om te bekijken hoe echte Brugse biertjes worden gebrouwen. Daarna smaakt een Brugse Zot of een tripel Straffe Hendrik nog lekkerder! Als het mooi weer is kun je vanuit Brugge de trein nemen naar de bekende kustplaats Oostende. Neem je zwembroek mee en neem een duik in zee!

screenshot van de deal

Screenshot deal