Trakteer jezelf op een ontspannen break met dit weekendje Brugge en verken deze historische stad vanuit een luxe 4* hotel middenin het centrum! Je wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk glas Brugse Zot; zo kom je gelijk in Belgische sferen! Met deze deal boek je twee overnachtingen voor slechts €98 per persoon, inclusief dagelijks ontbijt.

weekendje brugge

Golden Tulip hotel de Medici

Twee nachten slapen in Golden Tulip hotel de Medici is absoluut geen straf. Bij aankomst in dit luxe 4* hotel staat er al een heerlijk glas Brugse Zot op je te wachten. Iedere ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat je met een goed gevulde buik en vol energie het mooie Brugge gaat ontdekken. Het hotel is gelegen aan de Potterierei, een van de mooiste grachten van de stad. Vanaf hier is het slechts vijf minuten wandelen naar de beroemde Grote Markt. Na een drukke dag sightseeing, shoppen en terrasjes pakken, kom je heerlijk tot rust in het wellness centrum in het hotel (tegen betaling). Zo laad jij weer helemaal op voor een nieuwe dag touren door Brugge.

weekendje brugge

Weekendje Brugge

Ontdek UNESCO-stad Brugge, een eeuwenoude stad met een romantisch tintje. Maak een gezellig boottochtje over de Leien en slenter door de pittoreske straatjes van deze historische stad. Beklim de Belfort toren en geniet van een prachtig uitzicht of maak een leuk uitje naar Brouwerij de Halve Maan en aanschouw hoe de echte Brugse bieren worden gebrouwen. Natuurlijk moeten deze ook even geproefd worden… Proost!

 

screenshot van de deal

screenshot