Sfeervolle stedentrip Brugge

Inclusief twee overnachtingen en uitgebreid ontbijtbuffet

Holidayguru tipt 01.03.20 tot 03.03.20
P.p. vanaf € 95,-

Ben je nog nooit in Brugge geweest? Dit is je kans! Verblijf drie dagen in de historische stad – waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan – en slenter door de charmante straatjes en steegjes langs eeuwenoude bezienswaardigheden. Voor €95 geniet je van een goed verzorgd 3-daags hotelarrangement en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Hotel Martin’s Brugge

Dit stijlvolle hotel vind je midden in hartje centrum, vlakbij de Grote Markt van Brugge. Een perfecte uitvalsbasis om de stad goed te ontdekken. In de ochtend schuif je aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet en leg je een goede bodem voor een drukke dag sightseeing. Met de Grote Markt om de hoek hoef je ook niet ver te lopen om ’s avonds een leuk terrasje of restaurant te vinden. Prima reden om nog zo’n lekker Belgisch biertje te bestellen!

Weekendje Brugge

Met dank aan haar historische karakter prijkt het Belgische Brugge al jaren op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In deze unieke en sfeervolle stad zul je je echt niet snel vervelen. Al is het alleen maar om te genieten van de heerlijke Belgische chocolade en de beroemde bieren (kom maar op met die Brugse Zot!).

screenshot van de deal

ss_brugge2