Sfeervol weekendje Brugge in de herfstvakantie

Centraal hotel + ontbijt

Holidayguru tipt 18.10.20 tot 19.10.20
P.p. vanaf € 49,50

Drink de lekkerste speciaalbiertjes in de historische stad Brugge. De Belgische stad met haar smalle straatjes, historische kerken en pittoreske huisjes aan het water gaat gegarandeerd je hart veroveren! Voor slechts €49,50 ga jij een weekendje ertussenuit en verblijf je in een populair 3* hotel midden in het historisch centrum. Ook je ontbijt is inbegrepen.

Hotel Martin’s Brugge

Dit stijlvolle hotel vind je midden in hartje centrum, vlakbij de Grote Markt van Brugge. Een perfecte uitvalsbasis om de stad goed te ontdekken. In de ochtend schuif je aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet en leg je een goede bodem voor een drukke dag sightseeing. Met de Grote Markt om de hoek hoef je ook niet ver te lopen om ’s avonds een leuk terrasje of restaurant te vinden. Prima reden om nog zo’n lekker Belgisch biertje te bestellen!

Weekendje Brugge

Met dank aan haar historische karakter prijkt het Belgische Brugge al jaren op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In deze unieke en sfeervolle stad zul je je echt niet snel vervelen. Al is het alleen maar om te genieten van de heerlijke Belgische chocolade en de beroemde bieren (kom maar op met die Brugse Zot!).

screenshot van de deal

ss_brugge