slechts 44,- €

De Belgische hoofdstad is werkelijk een koninklijke stad. Met deze deal kun je een nachtje logeren in een statig 5-sterrenhotel! Overnacht op stand en verken Brussel voor slechts €44 per persoon!

stedentrip Brussel

Le Plaza Hotel

Het Plaza hotel werd gebouwd in de jaren ’30 en beschikt over chique zaken als een salon met kroonluchters, voormalige wintertuin,  hoge plafonds en dikke tapijten. Een nachtje logeren is echt een belevenis. Bij trek kun je terecht in Brasserie Estére. Op slechts vijf minuten lopen ligt het Muntplein en slechts enkele minuten verder de Grote Markt. Het hotel ligt vlakbij het begin van Rue Neuve, de populairste winkelstraat van Brussel. Je kunt het ontbijt direct bijboeken of upgraden naar een Deluxe danwel Prestige kamer. Op Tripadvisor ontvangt het hotel een zeer goede score van 4 van de 5 sterren.

Le Plaza Brussel

Stedentrip Brussel

Je kent Brussel waarschijnlijk van het Atomium en Manneken Pis, maar de stad beschikt wel degelijk over elegantie! De vele parken zorgen ervoor dat de stad zeer groen is en dankzij de twee koninklijke paleizen heeft Brussel de nodige grandeur. Breng een bezoek aan het Horta- of Instrumentenmuseum, die in art-nouveau stijl zijn opgetrokken. De Jardin du Petit Sablon is een schattig parkje in de richting van het reusachtige Paleis van Justitie. Op de Grote Markt blinken de huizen je tegemoet.

hotel Brussel

screenshot van de deal

Plaza hotel Brussel
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)