Stedentrip Brussel in 4*-hotel

Verblijf in een ruime kamer, inclusief ontbijt, wellness en late check-out

  • Hotel Hotel Thon Bristol Stéphanie 4*
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 50,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DBrussel%26affid%3DHotelThonBristolStephanieMei18%26produit%3D249480" text="Hier boeken"]

Wat dacht je van een stedentrip naar Brussel? De hoofdstad van België heeft op verschillende vlakken zoveel te bieden : cultureel, culinair, historisch, … Verblijf in een statig viersterrenhotel met ontbijt en wellness mogelijkheden. Bekijk hier de beschikbare reisdata voor een weekendje weg!

Voyage Prive stedentrip brussel

Stedentrip Brussel

Je verblijft aan de bekende Avenue Louise, lekker centraal. Perfect om na een shopping trip je zakken weg te bergen op je kamer en terug de stad in te trekken bijvoorbeeld. Indien je Brussel nog nooit bezocht hebt , moet je zeker tijd uittrekken voor de bekende bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Grote Markt, de grappige Manneken Pis en het fameuze Atomium. Is cultuur meer je ding dan kan je prachtige museums zoals het Stripmuseum bezoeken of een concertje meepikken in de befaamde Ancienne Belgique. En vergeet af en toe niet bij te tanken met een lekker Belgisch biertje!

Hotel Thon Bristol Stéphanie Brussel

Hotel Thon Bristol Stéphanie

Je verblijft in een extra ruime Club Kamer van het elegante viersterrenhotel Thon Hotel Bristol Stephanie. Het hotel krijgt op Tripadvisor een mooie beoordeling van 4 sterren en ontving een Certificaat van Uitmuntendheid! Je kan er relaxen in de sauna of fitnessruimte na een dagje in de drukke stad. ’s Ochtends zorgt de keuken voor een heerlijk ontbijt en je geniet van een late check-out waardoor je lekker lang kunt uitslapen! Perfect wanneer je de dag ervoor iets te lang in de hotelbar bent blijven plakken!

Hotel Thon Bristol Stéphanie Brussel

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive