Stedentrip met stadssafari in de “lelijkste stad ter wereld”

Incl. 4* hotel met ontbijt, welkomstdrankje en stadssafari

  • Hotel Novotel Charleroi Centre
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 89,-

Voor de liefhebbers van eens iets anders is deze aanbieding perfect, waarmee je op een heuse stadssafari gaat in Charleroi, uitgeroepen tot de “lelijkste stad ter wereld”! Een local leidt je rond langs unieke “highlights”, zoals een nooit gebruikt metrostation en een verlaten fabriek, en vertelt in een tour vol Belgische humor waarom er achter de lelijkheid van de stad toch erg veel moois te vinden is. Je verblijft daarnaast in een 4* hotel met ontbijt, om het uitstapje compleet te maken, voor in totaal maar €89! Lijkt dit jou wel wat? Bekijk hier dan snel de mogelijke data en verdere details.

Wil je liever op eigen houtje deze urban jungle ontdekken? Dan kan je deze deal ook zonder stadssafari boeken voor slechts €59!

charleroi
Het straatbeeld van Charleroi

De lelijkste stad ter wereld

In 2008 maakte de Volkskrant een lijst bekend met de lelijkste steden in de wereld. De “winnaar” van de weinig befaamde prijs was het Belgische stadje Charleroi, gelegen in Wallonië. Naast de lelijkste stad werd het ook direct de meest deprimerende stad genoemd, om er nog een schepje bovenop te doen. Oude smerige fabrieken, verlaten terreinen, een niet-zo-mooie omgeving en een algehele misère zijn de beelden die de meesten bij het plaatsje zullen hebben (en misschien het vliegveld Brussel Charleroi, vanaf waar je goedkope vluchten kunt vinden!). De ideale plek voor een stadssafari langs sommige opmerkelijke plekken, en dat alles luchtig vertelt in een tour vol humor en lichte zelfspot. Een uniek uitstapje!

oude verlaten fabriek
Een oude verlaten fabriek

Niet alles in Charleroi is lelijk…

Je verblijft namelijk in een zeer goed en mooi ingericht 4* hotel! Het Novotel Charleroi Centre is een centraal gelegen hotel wat beschikt over nette, moderne en ruime kamers. Geniet daarnaast van een cocktail in de GourmetBar of geniet van het uitzicht op het dakterras. Dagelijks krijg je hier ook nog ontbijt geserveerd. Op Tripadvisor krijgt het hotel een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 punten.

de skyline van Charleroi
De skyline van Charleroi (met afvalstort op de voorgrond)

screenshot van de deal

screenshot