Maak een stedentrip naar het gezellige Gent

Overnachting inclusief ontbijt, doosje bonbons, en meer!

  • Hotel Charme Hotel Hancelot
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 67,50

Laat je verrassen door de Belgische stad Gent! Deze stad staat bekend om haar middeleeuwse charme en vele cafeetjes. Ga cultuur snuiven, winkelen, of smul van de lekkere patatten en Belgische bieren, al vanaf €67,50 p.p.p.n. inclusief ontbijt!

stedentrip Gent

Stedentrip Gent

“Het best bewaarde geheim van Europa”, zo werd Gent omschreven in de reisgids Lonely Planet. De gids plaatste de Vlaamse stad in zijn top 10 met te ontdekken steden. Samen langs de Gras- en Korenlei kuieren, de historische gebouwen in het centrum bewonderen of een terrasje pakken om een Belgisch biertje te drinken: Gent zal je verrassen. Ga shoppen in de Veldstraat of de Sint-Pietersnieuwstraat, breng een bezoek aan het SMAK of de hippe A&Gallery, er is werkelijk van alles te beleven!

hotel Gent

Charmehotel Hancelot

Tijdens deze stedentrip bij onze zuiderburen overnacht je in het charmehotel Hancelot. Dit stijlvolle hotel bevindt zich in een voormalig herenhuis. Er is een fitnessruimte, er zijn fietsen te huur en je kunt met een stadsplattegrond en wandelroute op pad. In de ochtend kun je genieten van een lekker ontbijt en bij aankomst vind je een doosje Belgische bonbons op de kamer. Het hotel krijgt een zeer goede beoordeling van 4,5 van de 5 sterren op Tripadvisor.

screenshot van de deal

stedentrip Gent hotel Hancelot