Gezellige stedentrip Gent voor een prikje!

2 dagen in mooi hotel, inclusief dagelijks ontbijt!

  • Hotel Europahotel
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Met rivierzicht
slechts € 45,-

Gent, een pareltje in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, vlak bij de Nederlandse grens! Ik heb een mooie deal gevonden naar deze gezellige stad met zijn prachtige middeleeuwse stadscentrum en gezellige kroegjes: voor €45 verblijf je al een nacht in het mooie Europahotel inclusief ontbijt. Boek deze stedentrip Gent!

Stedentrip Gent

Europahotel Gent

Je overnacht met deze deal in Europahotel Gent. Het hotel beschikt over comfortabele en modern ingerichte kamers, een prachtig uitzicht over de Leie en een stijlvolle bistro waar je kunt genieten van een drankje of van overheerlijke gerechten uit de Franse en Belgische keuken. Iedere ochtend staat het ontbijt in ieder geval al voor je klaar. Natuurlijk kun je je drankje ook nuttigen op het prachtige dakterras van het hotel! Op Zoover krijgt dit hotel een goede beoordeling van 7.1.

Stedentrip Gent

“Het best bewaarde geheim van Europa”, zo werd Gent omschreven in de reisgids Lonely Planet. De gids plaatste de Vlaamse stad in zijn top 10 met te ontdekken steden. Samen langs de Gras- en Korenlei kuieren, de historische gebouwen in het centrum bewonderen of op een terrasje op de Vrijdags- of Korenmarkt zitten. Shoppen in de Veldstraat of de Sint-Pietersnieuwstraat, een bezoekje brengen aan het SMAK of de hippe A&Gallery. Ook zit er een gezellig restaurantje in het Patershol om extra te genieten.

Stedentrip Gent

 

screenshot van de deal

Stedentrip Gent