slechts € 89,50

Niet ver van de Nederlandse grens vind je het razend gezellige Gent. In de zomer vinden hier de bekende Gentse Feesten plaats en in de winter kun je hier heerlijk kerstshoppen en slenteren over de gezellige kerstmarkt. Bekijk hier hoe je al voor €89,50 3 dagen op stedentrip gaat naar Gent!

NH hotel in Gent

Stedentrip Gent

Het historische Gent vormt het hart van Oost-Vlaanderen en is niet zo gek ver van de Nederlandse grens. Het centrum is best vergelijkbaar met Brugge. Ook hier vind je middeleeuwse straatjes en historische gebouwen. Bezoek de toren van het Belfort, het Lam Gods in de Sint-Bavo Kathedraal of het indrukwekkende Gravensteen! In december is in het centrum ook een heel gezellige kerstmarkt te vinden en je kan in deze Belgische stad heel goed kerstshoppen!

gent1

Best Western Hotel Chamade Gent

Je verblijft tijdens je stedentrip Gent in het 3* Best Western Hotel Chamade Gent, vlakbij het Sint-Pieters treinstation. Vanuit hier loop je eenvoudig naar het centrum van Gent, maar je kunt ook op de tram stappen die voor de deur van het hotel stopt. Elke ochtend staat een lekker ontbijtbuffet voor je klaar en bovendien krijg je bij aankomst een welkomstdrankje. Op Tripadvisor krijgt het hotel een uitstekende beoordeling van 4 van de 5 punten.

stedentrip Gent

 

screenshot van de deal

Screenshot