Verblijf in Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein!

Inclusief ontbijt en fles wijn bij vertrek!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €5,95
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 03.11.19 tot 04.11.19
P.p. vanaf € 45,-

Prinsen en Prinsessen opgelet! Met deze deal die ik heb gevonden kan je nu wel heel goedkoop slapen in je natuurlijke habitat. Verblijf in Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein voor maar €45, inclusief ontbijt en een heerlijke fles wijn na afloop. Dit kasteel bevindt zich in Zuid-Limburg, waardoor je tegelijkertijd op stedentrip gaat naar Kerkrade!

stedentrip Kerkrade

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Tijdens je stedentrip Kerkrade verblijf je in het Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein. Dit schitterende 4* hotel is gevestigd in een authentieke Limburgse carréhoeve uit 1713 op het landgoed van kasteel Erenstein. Je begint de dag hier goed met een heerlijk ontbijtbuffet in de serre van het hotel. Hier kan je ook terecht voor een kleine lunch of een diner in de brasserie. Maar bent je een echte vorst? Dan kan je dineren in het sfeervolle à la carte restaurant in kasteel Erenstein.

Weekendje Limburg

In de omgeving van het kasteel ligt het prachtige natuurgebied de Anstelvallei waar je lekker kunt wandelen. Naast Kerkrade is ook Maastricht erg dichtbij, waar je goed shopt in de vele winkeltjes en boutiekjes. In Kerkrade zelf zijn er ook zeer veel leuke uitjes te ondernemen. Zo kan je dieren gaan bekijken in GaiaZOO of lekker terrasjes pakken in het stadscentrum. Op verschillende websites staat kasteel Erenstein ook als bezienswaardigheid op de lijst, maar daar hoef je natuurlijk niet heen, daar slaap je al!

screenshot van de deal

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein