Bruisende stedentrip Maastricht

Inclusief ontbijt, welkomstdrankje en meer leuke extra's!

P.p. vanaf € 45,-

Zak af naar het zuidelijkste puntje van ons land en bezoek het bruisende Maastricht. Je verblijft in een karakterisiek herenhuis direct aan het Vrijthof. Inclusief ontbijt, welkomstdrankje en nog veel meer leuks. Ontdek de hoofdstad van het gastvrije Limburg tijdens dit heerlijke weekendje weg.

Stedentrip Maastricht

Saillant Hotel Maastricht City Centre

Jouw uitvalsbasis tijdens deze zuidelijke stedentrip is het Saillant Hotel Maastricht City Centre. Dit goedbeoordeelde hotel is gevestigd in een karakteristiek herenhuis direct aan het Vrijthof. Je wordt warm verwelkomt met een welkomstdrankje en iedere ochtend wacht een heerlijk ontbijt. Ook krijg je een stadsplattegrond en dinercheque van €25 (alleen donderdag t/m zondag). Het hotel krijgt een goede beoordeling van 7.4 uit 10 punten.

Stedentrip Maastricht

Stedentrip Maastricht

Het bruisende plein het Vrijthof wordt gezien als het middelpunt van de stad en is omringd door heerlijke terrasjes. Ook worden hier geregeld grote evenementen georganiseerd zoals de gezellige kerstmarkt en het jaarlijkse spectakel van André Rieu. Verder kun je heerlijk winkelen in de diverse winkels en boetiekjes die de prachtige stad rijk is. Struin langs de Maas met romantische uitzichten over de stad. Natuurliefhebbers kunnen naar de Sint-Pietersberg om fijn te wandelen of duik onder de grond en verken de mergelgrotten.

Maastricht

screenshot van de deal

Screenshot deal