Oké, oké, Valentijnsdag mag dan wel voorbij zijn, maar wie wil nu niet getrakteerd worden op een romantisch weekendje weg?! En waar is het nou romantischer om even van elkaar te genieten dan in de stad van de liefde? Trakteer je geliefde op een weekendje Parijs. Voor maar €44,50 per persoon per nacht boek je een goed gelegen 4* hotel in Parijs inclusief ontbijt!

Best Western Paris Gare Saint Lazare

Het Best Western Paris Gare Saint Lazare is de uitvalsbasis voor jullie romantische weekendje samen in Parijs. Dit 4* hotel ligt op een goede locatie in Parijs. In een half uurtje loop je al naar de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées. Bovendien is ook het uitgebreide ontbijt met de lekkerste Franse croissantjes bij deze aanbieding inbegrepen.

Romantisch weekendje Parijs

Klim samen naar de top van de Eiffeltoren en bewonder het betoverende uitzicht over de stad, wandel hand in hand langs de Seine en geniet van een romantisch diner in een van de fantastische restaurants die Parijs rijk is. De Franse hoofdstad is dé bestemming voor een romantisch weekendje weg. En wil je je partner nog een beetje extra verrassen? Scoor een mooi cadeautje aan de Champs-Élysées ;-). Deze deal is exclusief vervoer, maar gelukkig kun je zó in de trein stappen waarmee je binnen een paar uurtjes in hartje Parijs staat!

Parijs

screenshot van de deal

Screenshot deal