Trakteer je geliefde op een weekendje Parijs voor Valentijnsdag! Voor maar €44,50 per persoon per nacht boek je in het weekend van Valentijnsdag een goed gelegen 4* hotel in Parijs inclusief ontbijt. Kun jij niet wachten tot februari? Deze deal is ook geldig voor bijna alle weekenden in december en januari!

Best Western Paris Gare Saint Lazare

Het Best Western Paris Gare Saint Lazare is de uitvalsbasis voor jullie romantische weekendje samen in Parijs. Dit 4* hotel ligt op een goede locatie in Parijs. In een half uurtje loop je al naar de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées. Bovendien is ook het uitgebreide ontbijt met de lekkerste Franse croissantjes bij deze aanbieding inbegrepen.

Romantisch weekendje Parijs

Klim samen naar de top van de Eiffeltoren en bewonder het betoverende uitzicht over de stad, wandel hand in hand langs de Seine en geniet van een romantisch diner in een van de fantastische restaurants die Parijs rijk is. De Franse hoofdstad is dé bestemming voor een romantisch weekendje weg. En wil je je partner nog een beetje extra verrassen? Scoor een mooi cadeautje aan de Champs-Élysées ;-).

Parijs

screenshot van de deal

Screenshot deal