Weekendje Parijs in 4* hotel

Inclusief kamer upgrade, ontbijt en late check-out!

Holidayguru tipt 29.04.20 tot 01.03.20
P.p. vanaf € 48,-

Wat is er nou romantischer dan samen een weekendje naar Parijs? Trakteer een geliefde of vriend of virendin op dit fijne 4* hotelarrangement in de Franse hoofdstad. Je overnacht voor €48 in een superior kamer, krijgt een lekker ontbijtje én een late check-out tot 15.00 uur. Let op: om deze deal te boeken dien je je eerst gratis aan te melden bij Voyage Privé. De deal verschijnt dan linksboven.

Hotel Concorde Montparnasse

De naam verklapt het al: dit 4* hotel ligt in de wijk Montparnasse, vlakbij bekende bezienswaardigheden, musea en de seine. Je krijgt bij deze deal een upgrade naar een superior kamer met mooi uitzicht op Parijs. Na een nachtje dromen in Parijs smul je van een lekker ontbijtje. Of blijf nog even lekker liggen, want je mag gebruik maken van een late check-out tot wel 15.00 uur.

Parijs

Weekendje Parijs

Stap in de auto of de trein voor een weekendje in de stad van de liefde, de macarons en de Eifeltoren. Wandel langs de Seine, bezoek het Louvre, struin door de straatjes van Montmartre of trakteer jezelf op een mooie souvenier bij een van de luxe winkels aan de Champs-Élysées.

screenshot van de deal

Screenshot deal