Once in a lifetime! Stedentrip Parijs met hotel op de Seine

Het eerste drijvende hotel in Parijs!

  • Hotel Off Paris Seine
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
slechts € 62,-

Droom je van een romantische stedentrip Parijs met een verblijf in een ongewoon modern hotel? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor maar €62 per persoon verblijf je in dit drijvende hotel op de Seine!

Stedentrip Parijs

Hôtel Off Paris Seine

OFF is het eerste drijvende hotel in Parijs. Je kunt er afkoelen in het zwembad, een cocktail drinken in de loungebar of genieten van het unieke uitzicht over Seine. De geconverteerde catamaran heeft zelfs een kleine jachthaven waar andere bootjes kunnen aanleggen. Alle kamers op het Hotel Off Paris hebben een flatscreen tv en airconditioning. Ook is er gratis WiFi. De warme inrichting doet eer aan de romantiek van de stad. In de lounge bar heb je panoramisch uitzicht over de Seine. In het weekend kun je er brunchen. Op Tripadvisor krijgt het hotel een prima score van vier van de vijf sterren. 

Stedentrip Parijs

Stedentrip Parijs

Het hotel bevindt zich pal voor het Gare d’Austerlitz, vlakbij de Jardin des Plantes. Langs de Seine wandel je in een klein half uurtje naar de Notre Dame. Andere hoogtepunten van de stad zijn uiteraard de musea van wereldklasse, zoals het Louvre en Musée d’Orsay. Laat je betoveren door de flikkerende lichtjes van de Eiffeltoren of wandel door romantisch Montmartre. Wil je weten welke bezienswaardigheden je zeker niet over mag slaan, lees dan mijn tips voor Parijs!

Stedentrip Parijs

screenshot van de deal

Screenshot van de hoteldeal