Overnacht in dit unieke gevangenishotel!

"The animals, the animals, ....."

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Laat je verwennen Masssages in hotel
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 29.09.19 tot 30.09.19
P.p. vanaf € 64,50

Een nachtje in de cel? Liever niet, zou je zeggen, maar geloof mij: in deze gevangenis wil je wél overnachten! Het Arresthuis in Roermond is een voormalige gevangenis die is gerenoveerd tot een luxe 4* hotel! Voor maar €64,50 overnacht jij in het oude cellencomplex, geniet je ’s ochtends een van een heerlijk ontbijtje en maak je gratis gebruik van sauna en fitness. Door zo’n deal raak jij toch ook ‘geboeid’? 😉

 

Het Arresthuis in Roermond

Via een gietijzeren trap bereik je het cellenblok, waar een celdeur toegang geeft tot je verblijf. Een cel? Nee, een super de luxe hotelkamer waar je maar al te graag gevangen gehouden wordt! En wel een in de voormalige gevangenis in het oude centrum van Roermond. In plaats van cellen, directievertrekken en een boel gevangenen vind je er vandaag de dag luxe kamers en suites, een gezellige bar én een restaurant waar je niets anders dan verse producten eet! De sauna en fitness zijn gratis toegankelijk voor gasten en toepasselijk gesitueerd in de voormalige gymzaal voor gevangenen. Ooit gedacht dat je in een gevangenis zou wíllen overnachten?

Stedentrip Roermond

Het is één van de oudste steden van Limburg: Roermond. Je kent de stad natuurlijk vooral van de Designer Outlet waar je items van o.a. Armani, Gucci en Prada op de kop kunt tikken. Maar de stad heeft natuurlijk nog véél meer te bieden, want niet voor niets werd Roermond uitgeroepen tot de beste gemeente van Limburg! Culturele bezienswaardigheden en activiteiten, vele winkelstraten én restaurants en terrassen waar het heerlijk vertoeven is. De stad heeft het allemaal! Met zijn ligging aan de Maas is het bovendien een plaatje om te zien!

screenshot van de deal

Screenshot deal