Rotterdam is misschien wel mijn favoriete bestemming voor een stedentrip in Nederland! De stad heeft een unieke mix van moderne en ouderwetse architectuur met een uitgebreid cultureel landschap en bruisend uitgaansleven. Koppel dit nog eens aan een hotel in een oud pakhuis en je hebt een fantastische citytrip vanaf slechts €49,50 per persoon! Er zijn zeer veel verschillende data mogelijk. Kijk daarom snel in de deal voor jouw ideale vertrekdata.

Hotel Room Mate Bruno

Dit hotel speelt uitstekend met contrasten tussen oude en nieuwe architectuur. Het past perfect in de Rotterdamse stijl. Vanop de straat straalt de oude gevel van het pakhuis een authentieke indruk uit maar binnen het hotel ontmoet je een licht, modern interieur. In alle ruimtes van het hotel vind je leuke designmeubelen en opvallende kleuren. Het hotel krijgt een fantastische 9.1 op Booking.com.

Stedentrip Rotterdam

Het hotel ligt vlakbij de bekende Erasmusbrug in het hart van Rotterdam. Vooral ’s avonds is de brug een mooi uithangbord van de havenstad. Voor mij is een weekendje Rotterdam nooit compleet zonder een bezoekje aan de fameuze Markthallen van Rotterdam. Je kan er heerlijk proeven van allerlei soorten lekkernijen! Liefhebbers van het betere shop-werk, kunnen hun hartje ophalen in de Koopgoot en kuieren langs de vitrines van de leuke boetiekjes en winkels.

screenshot van de deal

Screenshot deal