Luxe weekendje Utrecht in hartje stad

Verblijf in luxe 4* hotel met ontbijt!

Holidayguru tipt 15.08.20 tot 17.08.20
P.p. vanaf € 77,-

Op stedentrip in eigen land! Bezoek het gezellige Utrecht tijdens een luxe weekendje weg. Verblijf drie dagen in de Domstad voor slechts €77 per persoon waarbij je in het luxe NH Utrecht verblijft inclusief ontbijt!

NH Utrecht

Tijdens dit heerlijke weekendje weg verblijf je in het indrukwekkende NH Utrecht op het Jaarbeursplein. Dit luxe 4* hotel is een van de hoogste gebouwen van de stad en je hebt hier dan ook een waanzinnig uitzicht over het centrum van Utrecht. De kamers zijn ruim en modern ingericht voor een comfortabel verblijf. In de ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt zodat je met een goed gevulde maag op pad kunt.

Weekendje Utrecht

Ga een weekendje shoppen, museumhoppen of lekker terrasjes pakken in de Domstad. Over de Dom gesproken, erg leuk is om naar de top te gaan van de kenmerkende toren! Even bijkomen? Plof neer op een van de gezellige terrasjes aan de Oude Gracht. Gurutip: ga zelf het water op tijdens een boottochtje, huur een kano en peddel door de grachten of als het echt warm is kun je ook gaan suppen!

screenshot van de deal

Screenshot deal