Michelindiner en nacht in beroemde 4* hotel De Wereld

Inclusief diner in Michelinster restaurant O Mundo en overnachting met ontbijt in hotel De Wereld!

  • Hotel De Wereld
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 85,-

Een heerlijke viergangendiner in Restaurant O Mundo in Wageningen. Dit heerlijke restaurant is bekroond met een Michelinster en ligt in het historische hotel De Wereld. Dat beroemde 4* hotel is meteen ook je slaapplek, want je kunt er een nachtje verblijven! Die combinatie van een uniek Michelindiner met een verblijf met ontbijt in een beroemd 4* hotel, dat kost je nu samen slechts €85! Bekijk hier snel alle details en ga genieten van deze luxe stedentrip naar Wageningen!

hotel de wereld

Hotel De Wereld en Restaurant O Mundo

Het gezellige Wageningen ligt aan de rand van natuurpark de Hoge Veluwe en heeft een gezellige binnenstad. Hotel De Wereld bestaat al sinds 1669, maar is vooral bekend als de plek waar in 1945 de capitulatie van de Duitsers werd bezegeld. In het bijbehorende restaurant O Mundo, bekroond met een Michelinster, kun je nu genieten van unieke smaakervaringen. Met deze goedkope stedentrip aanbieding kun je gaan genieten van beiden!

hotel de wereld

Restaurant en hotel

Restaurant O Mundo heeft een Michelinster, een prestatie van formaat die chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt samen met de keukenbrigade, obers, kelners, gerants en sommelier tot stand heeft gebracht. Dat is niet alles, ook Gault Millau erkent de kwaliteit van het restaurant met 15 van de maximaal 20 punten. Tijdens de lunch of het diner ga je genieten van Zuid-Europees getinte gerechten. De chef zorgt er samen met maître Yvo Kwak voor dat het je aan niets ontbreekt, een avontuurlijke culinaire reis kan beginnen.

4* hotel De Wereld is niet alleen beroemd, het wordt ook nog eens ontzettend goed beoordeeld door jouw voorgangers. Op Tripadvisor geven eerdere bezoekers het hotel een uitstekende beoordeling van 4.5 van de 5 sterren en krijgt het een certificaat van uitmuntendheid! Je krijgt het ontbijt er ook nog eens bij.

hotel de wereld

screenshot van de deal

hotel de wereld