Stijlvol 5* hotel in Londen naast O2 Arena

76,50 p.p.p.n.

 • Hotel InterContinental London The O2
 • Sterren
 • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 76,50

Londen is altijd een favoriet onder de stedentrip bestemmingen geweest, en met een reden! Het is een echte wereldstad waar alles te vinden is wat een mens zoekt, of je nou geschiedenis of modern wilt, clubs of high class, Londen heeft het allemaal. Een stedentrip naar Londen is het altijd waard, maar een hotel in Londen heeft soms wel erg veel waarde in wat kosten betreft… Nou, nu niet meer! Ik heb een stijlvol 5* hotel in Londen gevonden, direct naast – en met uitzicht op – de beroemde O2 Arena, nu al vanaf €76,50 per persoon per nacht! Toplocatie, vijfsterrenhotel, Londen; klinkt niet slecht toch?!

hotel in londen

Zie hier de beroemde O2 Arena, waar je optredens van de grootste artiesten ter wereld kunt meemaken. In de planning voor 2017 staan bijvoorbeeld Bruno Mars, Lady Gaga, Drake, Green Day, Ed Sheeran, John Mayer, The Kaiserchiefs en The Weeknd! En links ernaast zit direct jouw hotel! Dit levert je het prachtige uitzicht op wat je op de foto hier beneden dan weer kunt zien. Begint het al te bevallen?

hotel in Londen

Kijk, dat is toch een bijzonder uitzicht of niet dan? Ja die locatie zit wel snor zullen we maar zeggen, maar dat is niet alles, vergeet niet dat het hier een stijlvol en luxe 5* hotel in Londen betreft! Het InterContinental London – The O2 heeft zo onder andere 3 restaurants in het hotel en een luxe spa. Het mooiste is misschien wel de SkyBar met het fenomenale uitzicht over de stad en de O2 Arena! Je verblijft hier nu al vanaf €76,50 per persoon per nacht. Mijn tip is dat je er een concert bij zoekt in de O2 Arena en er zo een onvergetelijk uitje van maakt! Voor het programma van de O2 Arena kijk je hier, voor bijpassende vluchten kijk je vervolgens hier, en voor je het weet heb je een once in a lifetime weekend gepland met jouw favoriete artiest en een geweldig hotel! Oh, ook niet onbelangrijk natuurlijk; op Trivago gaven jouw voorgangers dit hotel een geweldige score van 92/100 op basis van 380 beoordelingen!

hotel in Londen

Wat let je nog om dit top hotel in Londen te bezoeken? Zoek een concert uit bij de buurman en boek snel! Kijk hier voor vluchten.

Vijfterrenhotel naast de beroemde O2 arena in Londen voor een goede prijs

 • Geldigheid: naar eigen wens, in dit voorbeeld 19/03/2017 tot 20/03/2017
 • Reisduur: naar eigen wens, in dit voorbeeld 1 nacht
 • Plaats: Tenerife, Spanje
 • Hotel: Ten
 • Beoordeling: Op Trivago krijgt dit hotel een geweldige score van 92/100 op basis van 380 beoordelingen.
 • Verzorging: logies
 • Exclusief vervoer: Klik hier voor voordelige vluchten naar Londen
 • Prijs: Klik hier om de prijzen te zien

screenshot van de deal

londen7650