Overnachten aan het strand in Wijk aan Zee

4* hotel aan de kust!

  • Hotel Strandhotel het Hoge Duin
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 30,-

Op zoek naar een romantisch uitje voor twee? Dat heb ik voor je gevonden! Voor slechts €30 per persoon overnacht je al in het strandhotel van Wijk aan Zee. Dit hotel ligt bovenop een duin en dus pal aan het strand. Je kunt direct na het ontwaken al een duik nemen in zee. Of schuif je liever eerst aan bij het ontbijt?

Wijk aan Zee

Strandhotel het Hoge Duin

Droom je ook van een huis vlak bij het strand? ’s Ochtends direct de zilte zeelucht ruiken, het zand tegen je huid voelen waaien, de golven horen aanspoelen op het zand.. Misschien is dit niet haalbaar maar in plaats daarvan is een verblijf in het strandhotel van Wijk aan Zee een mooi alternatief. Vanaf het hotel kijk je uit over zee en op het terras kun je neerstrijken in een van de schommelstoelen. Het hotel wordt ook nog eens goed beoordeeld op Zoover met een 8.1.

Zonnen aan het strand van Wijk aan Zee

Tussen IJmuiden en het Noord-Hollands duinreservaat bij Castricum ligt Strandhotel het Hoge Duin in Wijk aan Zee. Vanuit hier kun je natuurlijk lekker de hele dag op het strand vertoeven maar het is ook leuk om de omgeving te verkennen. Rijd naar IJmuiden om een kijkje te nemen bij de sluizen en een visje te eten. Je kunt ook kiezen voor een uitstapje naar de beroemde hoogovens in Velzen. Waterratten kunnen leren surfen en kitesurfen op het strand van Wijk aan Zee. Bovenal kun je natuurlijk genieten van het uitzicht, het ontspannen geluid van het ruisen van de zee en elkaar!

Nederland vakantie

screenshot van de deal

wijk-aan-zee